ϟ ѕωєєтиєѕт σνєяℓσα∂ ϟ
++Follow | Dashboard
Kemaafan Dipinta :')
Saturday, November 10, 2012 • 2:22 PM • 0 nailed their thoughts

assalamualaikum (。◕‿◕。)
haii * lambai tangan * awak awak sihat tak ? mesti sihat kan kan ?
alhamdulillah , bagus ^^
HACHIUMM HACHIUMM >< berhabuk blog ni . lama tau tak bersihkan * lap lap *

Ehem-Ehem . tolong , bagi 5-10 minit untuk baca entry ni :)
lepastu KLIK SINI .
mungkin ini entry yang paling panjang . harap awak awak semua sabar tau tau . hihi .
kayy , serius nih . awak tahu tak . sakitkan kalau menunggu sesuatu yang kita sayang ? sakitkan kalau mengharap dekat sesuatu yang belum pasti jadi milik kita ? perit kan ? 
kita dah taknak lagi mengharap , berharap , memberi harapan . STOP about that . 
alang-2 sakit , biar sama-2 sakit betul :')
i'm sorry . just think negative with me . i should get that right ?
i'm selfish . ye , org pentingkan diri sendirikan ? org tahu . org minta maaf :')

BESTFRIEND :)
heyy , sorry , kita bukan kawan yang baik selama ni kan ? selalu buat awak sakit hati . maaf kita tak jaga hati awak . kita dah cuba . ye , setiap orang ada buat salah . tak semua orang sempurna . tapi maaf , kita terlampu banyak buat salah dekat awak . maafkan kita :'(

1# CLASSMATE / GIRLS / BOYS (◑‿◐)
haaa , awak awak semua ni dah macam keluarga kita :) susah , senang , marah , gaduh , nangis , gelak , ejek , kene marah , nyanyi lagu birthday , nyanyi semua sama-2 . right ?
thanks for the support in our class :)
#SuriaFarhana , dia kan selalu kene reject . hahaha , sorry kawan . tapi kau lembut . aku tahu tuhh :)
#Erica , babe , aku cuma rindu kau yang dulu . yang selalu lepak dengan kitorg , lagi satu , thanks sebab sentiasa dgr apa yg aku cerita . thanks a lot kawan :)
#FarahZiear , kau dah macam kakak aku . even aku annoying , kau tetap layan aku kan , aku buat salah , kau mesti marah . hihi . takpe , aku okay :) kalau pasal eywan , kau paling excited . happy tengok kau bahagia :)
#ShielaHashim yess , we are bestfriend sejak kecik lagi . rumah depan-2 , pergi sekolah , balik sekolah , jalan semua sama-2 :) kau pendengar setia . kau suka buat orang gelak dalam kelas . seronok :)
#feyzaMazlan , haaaa budak sorang ni . always jadikan bahu dia tempat dia nangis . tapi sekarang dah jarang dah :') kau kalau tidur comel , sebabtu aku suka tengok . mana tahu aku dah tak dapat tengok kau tidur dalam kelas lagikan ? gambar kau dengan aku banyak :) aku tahu kau memang suka bergambar . see your folder in your phone , berapa banyak gambar kau ? haha . chill babe , aku banyak buat kau susah . sakitkan hati kau . haihh , maaf :'(
#Amjaaaa , yess dia . selalu tempat aku meluahkan perasaan . amjaaa , thanks sebab layan org baik , sangat baik . selalu jadikan org bahan . hey , thats okay . amjaa dah mcm abg untuk org dah . hihi . terima kasih sebab pernah bangkitkan org , naikkan semangat org . hihi .
#Luqman , haa si tinggi aku ni . always gelakkan org . hahahaha xD kalau aku diri kau , aku betul-2 paras bahu kau .  haha . kau selalu tolong topupkan aku , belanja makan minum . bawak jajan dalam kelas , lepak sama-2 . seronok kau tahu tak ?
korang , jangan lupakan semua yang pernah kita lalui sama-2 okay :)

#SCIENCE SPORT CLASSMATES (◑‿◐)

awak awak ni dah macam kakak and abang kita tau ! hihi . thanks sebab bagi kita peluang untuk join aktiviti korang . kayy sumpah enjoy ! hihi 
#AfuwFataah , this boy , banyak sangat pegang rahsia kita . btw thanks afuw sebab simpan rahsia org :) afuw jugak always tanya khabar org , jaga org . thanks bang :)
#AspaArif , haaa ni lagi . hihi , aspa , thanks sebab pernah buat org nangis , pernah buat org gelak , thanks pernah buat org terharu . hahahahaha xD terima kasih sebab pernah bagi free perut awak tuhh untuk org tepuk . haha , sakit kan ;)
#Wan , kau bang , hahaha , layan kepala kau memang gila . kau pun dah kongsi apa yg kau rasa dekat aku . wuuu , aku takkan lupa bila kau gentle gila jumpa ------ dekat sekolah . hewhewhew . alololo . itu je bang aku mampu tolong . 
#Fizi , Charis , Hisham , ni selalu jadikan aku bahan . well done ! habis SPM tuntut piala okay . hahahaha . 
#Helen , Sorfi , Ika , haa akak akak ni , thanks layan kita dengan baik :)
#Zulfadhli Zainal , haa ini mamat . hahaha , Sabariah , ingat ayat tuhh . takkan lupa mcm mana bole timbul nama tu . kau mok , always nganjing aku . hahahaha . awak memang selalu buat org geram . thanks sebab jaga org , thanks sebab pernah spent time untuk org . hari usahawan , jom heboh , hari sukan , birthday awak , haaaa . thanks for everythings kayy . thanks pernah buat org ketawa melekek-2 . takkan lupa note hijau dengan nama AROON AZIZ tuhh . haaa , perasan awak tuh Aaron Aziz . brrr -.- ingat ayat ni ' kita memang selalu sweet , awak tak tahu ke ' hahaha , kayy good :) lagi satu , org tersanga-2 terima kasih atas kebaikan awak menumpangkan org naik kereta awak , awak jemput , awak hantar balik . sangat terhutang budi . terima kasih banyak-2 :)

#BATCH 96 . SKTBM (◑‿◐)
 Kami Buddyz , Kami Takkan Terpisah . yess.
korang , sejak dari darjah 1 sampai lah sekarang ni haa , kita still sama-2 . nampak tak betapa kuatnya persahabatan kita . thanks selama ni always caring pasal aku .
Zarul , dulu aku tak rapat sangat dengan kau sampai aku tak tahu mcmne perangai kau . tapi sekarang , ya allah , terima kasih sebab kau jaga aku mcm adik kau sendiri , sering risau pasal aku , tanya pasal aku , thanks a lot bang :)
Mirza , ni budak montel aku , sentiasa bersama , hihi . kalau dah on call , mmg tak ingat dunia . gelak-2 , nangis-2 , luahkan perasaan , wuhh , best :)
Niena , kawan aku yg gorgeous . selalu lepak rumah kau . tak pernah lupa mcmne kecohnya kita buat kek coklat sampai minta tolong Zarul kan . hahaha . and paling best bila buat suprise masa birthday Ewan :)
kayy , yg lain , korang dah mcm adik beradik aku okay . ingat , persahabatan kita takkan terputus . jangan lupakan aku please . aku sayang korang :)

 COP COP !
TEKAN SINI pulokk :)

  Merul Johar :)
yess , terima kasih untuk 1 tahun 4 bulan 5 hari .
terima kasih sebab jaga org dulu . terima kasih banyak-2 .
terima kasih sebab sekarang kita masih kawan even kita jadi Ex .
tak semestinya Ex akan bermusuh kan . thanks :)

 Mikhail Jalil .
Si Keding saya sorang ni , ingat mcmne kita mula kenal ? mata bertembung mata . wuuu . hahahaha . ' LALA ' , nickname yg awak cipta untuk nampak kelainan . and sampai sekarang nickname tu takde org guna selain awak ka :)
kaka , thanks sebab pernah dengar lala ketawa , nangis , sedih . lala minta maaf , lala banyak buat salah dekat awak ka . tapi alhamdulillah , awak tak pernah sombong even kita dah tak rapat mcm dulu . sekurang-2 nya kita masih bertegur . terima kasih :)

Muhammad Muziman Mokhtar :)
ye awak , terima kasih sebab pernah amik tahu pasal org even kita tak pernah bertegur dulu . awak luahkan semuanya . ohh terima kasih . hey , org tahu awak kuat untuk lawan apa yg awak bgtahu org . org yakin awak mampu tempuh ujian allah :) insyaallah :) percaya lah , ada hikmah disebalik ujian allah ^^


At last , Saduan Salleh :)
wawan , hai * lambai tangan *
kita tak pernah jumpa kan , sekalipun tak pernah . apa yg kita fikir , mungkin allah nak bagi satu rezeki yang kita sendiri tak akan jangkakan . terima kasih sebab kenalkan org dengan kawan awak yg dekal KL tu . yg org kenal hamka , zack , akim . haaaa .
terima kasih pernah spent masa webcam sepanjang malam . paling lama 4 jam . wuuu .
terima kasih sebab daripada awak orang dapat berubah sikit demi sikit .
kuat dengan keadaan yg jarak jauh . tabah hadapi dugaan . pesan awak kan :)
terima kasih .

KESIMPULANNYA , cewahh , tulis punya lah panjang kan . kita sama-2 sakit mungkin . maafkan org . maafkan atas kesalahan yg org pernah buat . bukan org lari dari masalah , tapi , org nak cari ketenangan . orang perlukan masa untuk bersendirian buat seketika . andai ada apa terjadi , doakan yang baik untuk org . doa sentiasa mengiringi awak awak semua :) org tak pergi lama . biarlah hubungan kita tak lebih sebagai seorang kawan , kawan baik , sahabat and else . biarlah kita rapat , bertegur sapa tanpa ada cemburu , dengki . org takkan berubah , org cuma nak kan ketenangan . untuk calon SPM , cewah >< just concentrate on your paper okay . jangan risaukan org , org boleh jaga diri . org dibawah pengawasan ibu dengan ayah . cuma nak cakap , jaga diri . bila org dah okay , org contact balik . assalamualaikum . jaga diri tau !

KITA SAYANG AWAK .
I ❤ YOU 
(。♥‿♥。)

PSSTTT (✿◠‿◠)




xoxo, aqilaa



Ze Path


ϟ TALE ϟ ME


Ze Superwoman


Photobucket

welcome to my blog. this is officially my lovely blog :D haha . you have step onto my blog . please don't do something that will make you ashame and please behave yourself . please, i beg you. thank you ^__^

★ Moshi-2 ★


Ze Credits


C H A N I S H .